Därför ska du överväga att testa Filorga

Att välja hudvård kan både vara enkelt och svårt, det beror lite på vad man är ute efter och vilken ambitionsnivå som finns. För vissa är det bara intressant att hålla huden ren och fräsch, medan andra vill ha en hudvårdsrutin som verkligen arbetar på ålderstecken. Med ålderstecken menar vi alltså fina linjer, rynkor, solfläckar och glåmig hud. För att motverka dessa är det bra att söka sig till hudvård med ingredienser så som peptider, retinol (vitamin a), vitamin c, niacinamid och SPF. Dessa reparerar men skyddar också din hud.

Så vill du arbetar anti-age? Då ska du överväga att testa det franska märket Filorga! Bakom detta märke finns det första franska laboratoriet som arbetade med estetisk medicin.

Vilka produkter vill du inte missa?

Deras absolut mest populära produkt är Filorga Time-Filler, vilket är en ansiktskräm som verkar anti-age. Just denna produkt har fått jättefina resultat i kliniska studier där man kan se en dramatisk minskning av djup på kråkfötter upp till hela 47% minskning. Inte konstigt att den är så poppis!

En annan storsäljare är Filorga Optim-Eyes som är en ögonkräm med så kallad trippeleffekt! Vad detta innebär är att den reducerar mörka ringar, svullnader men också fina linjer. Detta är perfekt eftersom runt just ögonen avslöjar sig ålderstecken oftast först!

Sist bör du inte missa Filorga Hydra-Filler, detta är en ansiktskräm som är anpassad för en normal till torr hud, arbetar bort torrhetslinjer och bygger upp hudens barriär. Anledningen till att du vill ha en stark hudbarriär är eftersom denna skyddar huden mot skador men också förtida åldrande.

Så vilka produkter behövs i en hudvårdsrutin? Egentligen endast rengöring och en dagkräm med solskydd, resten är bara extra. Med detta sagt beror det också på vilken hudtyp du har, en torr hud kan kännas obekväm utan lite extra mjukgörande. Samtidigt kan en acnebenägen hud behöva lite hjälp att motverka inflammationer i huden.