Helt otroligt vad jag blev överraskad av smaken!

Jag har alltid snusat av ren vana general och Göteborgs rapé  i många år. Nyligen så befann jag mig på en fest och mitt snus hade tagit slut.
En polare erbjöd mig en prilla av lyft blonde roast och jag blev helt paff.

Var beredd på den där skarpa smaken som man får ta sig igenom tills munnen vant sig.  Istället så smakade det bara gott av nymalt kaffe och hasselnötter.

Jag blev först arg på min kompis för att jag trodde att han hade gett mig något låtsassnus utan nikotin. Efter att fått sett på burken att det innehåll 8mg/g nikotin så fick jag mig en tankeställare, vad har jag missat? Snusen som jag brukade snusa var ju äcklig jämfört med detta. Dagen efter så plockade jag upp lite olika smaker av tobaksfritt snus, nu skulle det testas!

Jag köpte yoyo london lime strawberry mint och lyft london flair som smakade båda väldigt bra. Hade aldrig kunnat tänka mig i min vildaste fantasi att en snus kunde smaka gurka och svartpeppar. Detta var nu ett tag sedan jag blev introducerad till tobaksfri snus och jag har märkt att dom här rinner mindre och jag har fått vitare tänder. Helt underbart och det kan rekommenderas om du är vanesnusare som jag.